CONTACT
Tel/Fax: 021/ 314.55.48
Mobil: 0758.817.368
office @ adicomis.ro

NOUTATI

In prezent, firma noastra lucreaza in subantrepriza pentru cele mai mari firme de constructii din Bucuresti precum: COMNORD, TUNGAL METROU, BOG'ART, HEBERGER, STRABAG, NIRO INVESTMENT, ROTARY CONSTRUCTII, ACM4, APOLODOR, CONARG, VIP CONSTRUCT, YAPI, NEOTEHNIC.
TEHNOLOGIE
 
  Procesul de productie este tehnologizat la nivel inalt, firma noastra avand in patrimoniu utilaje specifice activitatii desfasurate precum: compresoare, pompe Turbosol pentru pregatirea si pomparea sapei pe etaje, elicoptere de finisat betonul, aparatura laser pentru masurare a suprafetelor si verificarea cotelor, betoniere.  
Pomparea sapei se face prin tubulatura cauciucata pentru a nu deteriora finisajele din imobil.
     Adicomis are de asemenea in posesie un numar mare de camioane pentru asigurarea transportului pe santiere a materialelor si echipamentelor.
     In vederea organizarii mobilitatii muncitorilor pe santier, firma noastra a repartizat fiecarei echipe cate un autoturism.

     Avand in vedere ca volumul lucrarilor contractate este din ce in ce mai mare si tinand cont de potentialul actual al pietei de constructii din Romania, ADICOMIS este in plin proces de investitie avand ca scop marirea capacitatii de productie si pastrarea pozitiei de lider.

CLIENTI ADICOMIS
PRIMA PAGINA    SERVICII      TEHNOLOGIE      MATERIALE   PORTOFOLIU        CONTACT
Copyright 2008 Adicomis sape. All Rights Reserved.


turnare-sape